A fost finalizată proiectarea noii parcări de pe Aleea Pandurilor!

Municipalitatea lucrează în ritm susținut pentru a găsi soluții la una dintre cele mai dificile probleme cu care se confruntă bistriţenii, lipsa locurilor de parcare. "Un exemplu ar fi parcarea existentă pe Aleea Pandurilor, care are în prezent 45 de locuri la sol, un număr insuficient pentru autovehiculele rezidenților și vizitatorilor din zonă. De asemenea, în ceea ce privește spațiile verzi, acestea sunt aproape inexistente. Proiectul nou prevede o parcare cu regim de înălțime D+P, amenajarea întregii suprafețe a terenului cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat, mobilier urban etc. Pentru demisol sunt prevăzute 46 de locuri de parcare, iar la parter 54, dintre care două locuri destinate persoanelor cu dizabilități.
În spațiul exterior vom avea zone verzi amenajate cu diferite tipuri de vegetație și arbori, o platformă subterană de depozitare selectivă a gunoiului menajer, alei pavate și alei carosabile", a explicat primarul Ioan Turc.
Întreaga investiție valorează 4.639.304,745 lei, TVA inclus, iar proiectul urmează să primească avizul specialiștilor din Consiliul Tehnico-Economic. Lucrările vor începe spre finalul acestui an.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5