România bugetarilor de lux Legea Sănătăţii – Proiect

„A fost retrasă de preşedinte la presiunea şpăgarilor ce devorează banii publici”

Am urmărit atent apariţiile la Antena 3 CNN – Voiculescu (Turnătorul) a d-lui Raed Arafat, doctor eminent pregătit profesional şi educat ca om, care a reuşit, fiind sprijinit de autorităţi şi miniştrii Sănătăţii, să pună pe picioare Medicina de Urgenţă – SMURD 112! Toată stima! Ceea ce face un străin nu pot face o mie de români, care cel puţin 950 sunt cu ochii doar pe şpagă!

Temerile d-lui Arafat în legătură cu proiectul de lege sunt întemeiate, având în vedere mentalitatea bolnavă a românilor care deţin funcţii de decizie în aparatul de stat după 1989 încoace, care orice ramură a economiei naţionale cu capital de stat au gestionat voit defectuos în baza unor legi sau OG-uri făcute anume de parlamentari şi guvernanţi, cu anomalii pentru ca şmecherii apăraţi cu înverşunare de avocaţii lor bine plătiţi – şi nu numai – devorează ca lăcustele banul public fără a putea fi pedepsiţi, fiind apăraţi de legile făcute anume pentru ei. În acest sens: ex. energie electrică ieftină, gaz ieftin, privatizarea Petrom cu pierderi pentru noi enorme, cariera de calcar în favoarea lui Vîntu, afacerea Sterling referitor la gazele din Marea Neagră, responsabil Tăriceanu, salarii, pensii, sporuri de tot felul şi nesimţite, pe care economia românească nu le-a putut şi nu le poate susţine sub nicio formă, deoarece sectorul privat este ca inexistent, rezistă doar firmele private care fac afaceri cu statul de unde-şi alimentează şpăgile pentru şpăgarii de a vârf, celelalte se târăsc, fiind nevoite să se descurce cum pot, atacaţi fiind de birocraţia comunistă prin taxe, impozite foarte mari, controale de tot felul, fiind nevoiţi să-şi plătească angajaţii, deşi calificaţi cu salariul minim pe economie, iar când ies la pensie sau şomaj se trezesc cu o sumă de până în 500 roni?, cu care trebuie să se descurce comparativ cu bugetarii care au aceeaşi pregătire, dar salariul este corect trecut şi plătit, având pensia corectă de circa 900 ron, deşi mulţi dintre ei n-o merită! Toţi parlamentarii şi guvernanţii de după 1989 nu au făcut nimic concret pentru noi, tot aceştia se opun cu înverşunare la restructurarea şi privatizarea unor instituţii bugetare, deoarece din acel moment li se taie şpăgile, posturile bine plătite, birocraţia, lenea, locurile de muncă a nevestelor, amantelor, progeniturilor acestora etc., ăsta este motivul reticenţei pentru privatizarea unor structuri de sănătate! Administraţie, energie… deoarece de acolo vin şpăgile adevărate pentru ei! Şi acolo se devorează România economică! Cei care protestează sunt revoluţionarii escroci, care nu mai primesc pomana, militarii care primesc pensii corecte, fanaticii opoziţiei, flămânzi şi dirijaţi din spate şi din faţă de aceştia (am văzut unul care-şi arăta nemulţumirea că are 900 ron pensie şi dă 300 pe medicamente).

Celor din Opoziţie le este foarte foame de aceea se comportă ca hienele, fără o alternativă pentru noi. Am asistat la un spectacol grotesc, orchestrat şi însuşit de opoziţia flămândă prin Antena 3. CNN Voiculescu (Turnătorul), Singurul om care-şi asumă deciziile privind reformarea Statului Român este d-nul Traian Băsescu.

Acesta este părerea mea, pe care o exprim pur şi simplu!

Suntem în România bugetarilor de lux şi a şmecherilor.

Câţi din adolescenţii prezenţi la protest sunt absolvenţi de liceu cu BAC-ul luat în 2011???!

V. Man

Comentarii

22/01/12 14:35
Medic

O parte extrem de mica a societatii romanesti este din pacate suficient de matura pentru adevarurile enuntate de dumneavoastra. Mii de medici romani vor continua sa paraseasca tara. Si stiti ce e mai grav, si aflati asta de la cineva din interior: ei nu mai raman in tara nici macar de dragul "spagii", pentru ca nu mai pot suporta la infinit statutul de paria morali!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5