( Foto) Primarul Tinu Grapini schimbă faţa comunei Rodna, pe zi ce trece

Primarul Tinu Grapini schimbă faţa comunei Rodna, pe zi ce trece. Primarul a dezvăluit situaţia lucrărilor ce se execută în comună, într-o informare, pe pagina sa de socializare. 

„Pe străzile Stentaloaia, Poderei şi Gară 1 se lucrează pentru asfaltare şi canalizări. Pe drumurile agricole Dealu Durnii Arini, Stupini, Poiana zgurii se intervine cu buldozer pentru a fi deschise şi redate circulaţiei pentru acces la proprietăţi. Se execută decolmatări de şanturi pe tronsonul Rodna -Valea Vinului, pe 8 kilometri. De asemenea, este decolmatat Pârâul Ciuruleasa, pe 350m . Nu în ultimul rând, a fost construit un dig sprijin şi a fost amenajată parcarea de pe str. Izvor, pentru cetăţenii din zonă”, precizează primarul comunei, Valentin Grapini.

Duminică, locuitorii comunei au fost aşteptaţi la Căminul Cultural pentru şedinţa trimestrială unde, împreună cu consilierii locali şi aparatul de specialitate al Primăriei Rodna, primarul a prezentat bugetul, precum şi proiectele de dezvoltare şi alte probleme de interes local.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5