Frumuseţea bobocilor

E vremea bobocilor. Care mai de care, tinerii din licee, dar şi din universităţi, îşi arată frumuseţea. „Balul Bobocilor” este petrecerea care îţi va rămâne întipărită în cartea cu amintiri peste ani şi ani.

Plini de emoţii studenţii din anul I al Universităţii Ecologice din Bucureşti, extensia Bistriţa, alături de cursanţii Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila”, au petrecut sub deviza balului. La Bistriţa Balul a ajuns la a IX-a ediţie. Cei 116 studenţi ce sunt înscrişi la Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Inginerie Managerială, precum cei 48 de viitori asistenţi medicali, au socializat împreună cu colegii şi profesorii, conform tradiţiei. Seara a fost presărată cu multe surprize, amintind aici prestaţia artiştilor Mina Buga şi Alexandru Căpitan. Petrecerea de la Restaurant Decebal nu putea să fie completă fără desemnarea Miss Boboc şi Mister Boboc. Juriul format din profesori şi colegi a hotărât ca la Universitate Miss să fie desemnată Amalia Braşov, iar Mister Florin Vereş, de la Facultatea de Drept. Premiul de popularitate a fost obţinut de Câmpan Mirel, de la Ştiinţe Economice. Miss “Carol Davila” este Cristina Gorea, iar mister este Sima Iulian. Premianţii au primit pe lângă felicitări şi flori şi reducerea cu 50% a taxei de şcolarizare.

Au fost prezenţi directorul extensiei Bistriţa, Alexandru Câţcăuan, rectorul Universităţii Ecologice Bucureşti, Alexandru Ţiclea, catedre universitare de la cele trei facultăţi, dar şi de la sanitar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5