Fundaţia Inocenţi participă la ,,Campionatul de bine”

Foto: inocenti.ro

Într-o campanie pentru strângerea de fonduri în folosul comunităţii, BCR a iniţiat "Campionatul de Bine", prin care a invitat ONG-urile să participe la strângerea de fonduri, folosind platforma de donaţii online "Bursa Binelui".

Competiţia se desfăşoară în perioada iunie - octombrie şi îşi propune să încurajeze organizaţiile să folosească "Bursa Binelui" ca instrument de atragere de fonduri de la donatori individuali.

Organizaţiile care şi-au creat un profil la "Bursa Binelui", în funcţie de sumele strânse şi de numărul de donatori convinşi, pot câştiga dublarea sumelor obţinute, în limita a 5.000 de euro. Fundaţia Inocenţi participă la ,,Campionatul de bine”.

,,Fundaţia Inocenţi şi-a creat o pagina de profil unde ne-am prezentat activitatea şi proiectul "Afterschool” pentru Micii Inocenţii, iar persoanele fizice pot alege sa devină voluntari pentru organizaţia noastră sau să doneze bani pentru susţinerea proiectului postat”, ne-a declarat Marin Mic, director executiv Fundaţia inocenţi Bistriţa.

"Campionatul de bine" e structurat sub forma unei competiţii cu mai multe etape, în care ONG-urile se pot califica în funcţie de sumele pe care le strâng şi de numărul de donatori convinşi.

Planul trebuie să includă proiectul sau proiectele pentru care vor să facă strângere de fonduri, suma pe care şi-o propun să o strângă, ideea creativă/mesajul, strategia de implicare a membrilor comunităţii în care se desfăşoară proiectul.

În etapa de calificare în sferturile competiţiei (17 iunie - 17 iulie) organizaţiile trebuie să strângă cel puţin 300 de lei de la cel puţin cinci donatori diferiţi, iar pentru calificarea în semifinală (18 iulie - 18 august), organizaţiile trebuie să strângă încă 700 de lei, de la cel puţin 10 donatori diferiţi, pentru a ajunge la 1.000 de lei. Pentru faza de calificare finală (19 august - 15 septembrie), ONG-urile trebuie să strângă încă cel puţin 1.000 de lei, de la cel puţin 20 donatori diferiţi.

În "Finala de Bine", ultima etapă a concursului (15 septembrie - 16 octombrie), organizaţiile calificate trebuie să strângă o sumă cât mai mare de la cât mai mulţi donatori. Vor fi premiate primele trei organizaţii cu cel mai mare scor final (sumă strânsă - număr de donatori).

Premiile vor consta în dublarea sumelor strânse, până în limita a 5.000 de euro. Platforma "Bursa Binelui" a fost dezvoltată în parteneriat cu EuPlatesc şi propune să aducă împreună organizaţiile şi oamenii care au nevoie de sprijin pentru a-şi desfăşura proiectele.

Donatorii pot participa cu sume mici, pornind de la 5 sau 10 lei pentru o cauză.

Pentru detalii privind acest eveniment accesati  Bursa Binelui, respectiv pagina de profil a Fundaţiei Inocenţi -clik aici Pagina de profil

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]