General de brigadă Dan-Florin Grecu: “La Oglindă” ne-a adus excelente spectacole

Garnizoana Bistriţa a găzduit cea de-a IV- a ediţie a Festivalului cântecului şi dansului popular al Cercurilor militare din Ministerul Apărării Naţionale, “La Oglindă”, iniţiat de col. rez. Florentin Archiudean.
În prima zi s-au desfăşurat spectacole folclorice simultane susţinute de formaţiile cercurilor militare participante la festival în garnizoanele Bistriţa şi Prundu-Bârgăului, ziua încheindu-se cu Ansamblul folcloric “Doiniţa”, care a susţinut un spectacol folcloric la Casa Armatei.
Deschiderea oficială a manifestărilor a avut loc pe Pietonalul “Liviu Rebreanu” în prezenţa comandantului Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan”, general de brigadă Dan-Florin Grecu, incluzând şi parada portului popular al formaţiilor artistice prezente la festival, urmată de gala folclorului românesc, între orele 18.00 -21.30, unde au participat membrii cercurilor militare din Ministerul Apărării Naţionale alături de solişti invitaţi, respectiv Simona Pop Labiş, Nicolae Vicol, Marcel Avram.
Comandantul brigăzii a decernat diplome de excelenţă participanţilor, iar seara s-a încheiat cu un foc de tabără şi dans în grădina de vară a Cercului Militar Bistriţa.
" Doresc să vă mulţumesc în numele colegilor mei militari, din unităţile de garnizoană din Prundu Bârgăului şi Dej, pentru excelentele spectacole şi excelentele prestaţii anterioare şi să-mi exprim speranţa că şi astăzi vă veţi ridica la acelaşi nivel şi veţi oferi acelaşi spectacol plăcut, de această dată, pentru publicul din municipiul Bistriţa", a spus generalul Grecu pe Pietonalul “Liviu Rebreanu”.
La festival au participat un număr de 11 cercuri militare cu un număr total de aproximativ 170 de tineri artişti. Participanţii la festival au vizitat obiectivele aparţinând patrimoniului cultural-istoric al judeţului Bistriţa-Năsăud, transmite locotenent-colonel
Florin Apăfăian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5