Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bistriţa

Generația 50 în a 50-a zi de școală

Sub acest generic bobocii din clasele pregătitoare de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din municipiul Bistriţa îndrumați de înv. Lucia Candale, Valeria Buta, Nicoleta Toma, Lenuța Vamanu, Emilia Mureșan și Doris Moldovan au dat startul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 50 de ani de existență a școlii.
Fiind a 50-a generație din școală, elevii și dascalii celor 5 clase pregătitoare au dorit să marcheze 50 de zile de școală printr-o suită de activități care să-i motiveze la începutul vieţii lor de şcolari.
La eveniment au fost invitaţi directorii şcolii, părinţii și ceilalți colegi din școală. Această zi a fost una deosebită pentru cei mici, deoarece ei au venit îmbrăcați într-o ținută aparte, ținută de carnaval . La întâlnirea de dimineață copiii au aflat semnificatia numărului 50 și câteva date despre istoricul școlii. Cu ajutorul părinţilor, elevii au pregătit de colecții din 50 de obiecte, realizate cu ajutorul părinţilor, din hârtie, mărgele, nasturi, jucării, pe care le-au expus în sala de clasă. Mândri de lucrările realizate, fiindcă au investit multă muncă, imaginaţie şi talent, fiecare copil a prezentat în faţa colegilor și a dascălilor semnificaţia elementelor şi compoziţiei acestora, câştigând aplauzele celor prezenți. A urmat apoi “Carnavalul prieteniei” cu o paradă a costumelor .
La final fiecare copil a fost recompensat cu o diploma și dulciuri.
Până la „Ziua școlii” cadrele didactice , elevii și părinții vor realiza un album cu 50 de poze, reprezentând aspecte din viața micilor școlari.
Inv. claselor pregătitoare
Școala Gimnazială Nr. 1 , Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]