Gimnazială 4 şi Infoel, câştigătoare în Cupa Şcolilor la Street Dance

Sala Polivalentă a fost neîncăpătoare sâmbătă după-amiază pentru tinerii bistriţeni, iubitori ai dansului, cae au venit să-şu susţină favoriţii la cea de a şasea ediţie a Cupei Şcolilor la Street Dance.
Nu mai puţin de 16 trupe, reprezentând şcoli gimnaziale şi liceee din judeş, s-au întrecut în coregrafii, atitudine şi costumaţie pentru a-şi adjudeca titlul de campion judeţean şi pentru a primi biletul de trimitere spre finala naţională.
Astfel, la licee, lupta s-a dat între Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, Colegiul Tehnic Infoel, Colegiul Naţional „George Coşbuc” Năsăud şi Colegiul Naţional „Petru Rareş” Beclean.
Juriul a decis ca locul I să fie adjudecat Infoel, pe locul doi venind Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” Sângeorz-Băi, în timp ce poziţia a treia a revenit elevilor de la „Liviu”.
La şcoli gimnaziale, s-a impus trupa Şcolii Gimnaziale nr. 4, urmată pe podium de Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu Năsăud şi de cei de la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”.
În concursul judeţean au mai intrat trupe de la Şcoala Gimnazială nr.1, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga”, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, Şcoala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz-Băi.
Medaliile, cupele şi dimplomele au fost acordate d emembrii juriului, preşedintele CJ-Radu Moldovan şi Dora Incert - coordonatorul proiectului Cupa Şcolilor la Street Dance.
***
În Finala Naţională au făcut show trupe din Baia Mare, Botoşani, Alba Iulia, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov, Bucureşti şi Constanţa. În cadrul concursului au fost desemnaţi "Cea mai buna dansatoare" şi "Cel mai bun dansator" la Cupa Şcolilor la Street Dance 2014.
Maximilian, unul dintre cei mai renumiţi artişti din ţară, a întreţinut atmosfera evenimentului, datorită sprijinului financiar acordat de Centrul Judeţean pentru Cultură şi al preşedintelui Consiliului Judeţean Emil Radu Moldovan.
Evenimentul a fost organizat de Şcoala de dans Reborn Bistriţa cu sprijinul Consilului Judeţean, prin Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa –Năsăud, dar şi al unor inimoşi sponsori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5