Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud debutează astăzi în Cupa României. Partida, transmisă live pe pagina de facebook a clubului

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud debutează în 16-zecimile Cupei României la handbal feminin,  cu CSU Universitatea de Vest Timișoara. Partida va fi transmisă în direct pe pagina de facebook, începând cu ora 12.

„Debutăm într-o nouă ediție a Cupei României. Este o întrecere care ne place și care ne-a adus de-a lungul timpului satisfacții, inclusiv medalia de bronz câștigată în Final Four-ul de la finele sezonului 2016-2017. Jucăm la Timișoara pentru victorie și cu gândul la optimile de finală. Ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în această competiție”, declară Horaţiu Paşca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN.

Meciul va fi arbitrat de George Alin Dumitru și Lucian Mihai Ionescu, ambii din Dolj, observator fiind Constantin Milcu (Mehedinți). 

         Sunt calificate în optimi SCM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Brăila, Ştiinţa Bacău, CSM Bucureşti, SCM Gloria Buzău, CSM Roman, CSU Cluj-Napoca, CS Minaur Baia Mare, HC Dinamo Bucureşti, CS Dacia Mioveni 2012, CS Rapid Bucureşti, AHCM Slobozia, SCM Craiova, CSM Slatina.  

Meciul dintre CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Corona Braşov a fost amânat…

În  data de 23.01.2020, ora 11:00, va avea loc, la sediul F.R.H., tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din cadrul Optimilor de finală Cupa României ”Fan Courier”.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5