Gloria 2018 debutează, cu egal, în Polonia, în grupele Cupei EHF !

Gloria 2018 debutează cu egalitate 22 – 22 în grupele Cupei EHF în deplasare, în Polonia, partida cu lidera campionatului polonez, MKS Lublin, după ce la finalul primei reprize, bistrițencele conduceau cu 12 – 10. Partida a fost arbitrată de Ruslan Loșak, Artem Șajbakov, ambii din Ucraina. Observator: Valdas Gecevicius din Lituania. Au marcat pentru Gloria: Dziyana Ilyina – 6, Mariana Costa – 3, Nicoleta Dincă – 3, Valentina Ardean Elisei – 3, Natallia Vasileuskaya – 2, Andra Moroianu – 2, Diana Șamanț – 1, Laura Pristăvița – 1, Daniela Rațiu – 1.
În celălalt meci al Grupei C ERD Ungaria - Odense din Danemerca, scor final 27 – 28.
Gloria 2018 BN joacă în grupa C, împreună cu MKS Lublin din Polonia, ÉRD Handball din Ungaria și Odense Håndbold din Danemarca.
„Astăzi am întâlnit o echipă cu o bogată experiență în competițiile internaționale. Gloria s-a comportat onorabil pentru o debutantă în Cupa EHF. Le felicit pe jucătoare pentru dăruire. Din fiecare meci învățăm. Partidele din grupele Cupei EHF sunt extrem de importante pentru noi pentru că ne permit verificarea potențialului la nivel internațional. Mulțumesc suporterilor care au făcut deplasarea la Lublin și ne-au susținut din primul până în ultimul minut de joc. Le mulțumesc și celor care ne-au încurajat de acasă. Pentru noi urmează miercuri partida din campionat cu CS U Cluj Napoca iar sâmbăta, prima partidă din grupe în fața propriilor suporteri, cea cu ERD” - Eugen V. Cosma, director CS Gloria 2018 BN
"Sunt mulțumit de modul în care fetele au abordat această partidă. Îmi pare rău că în repriza a doua nu am reușit să ne apăram asa cum am făcut-o în prima parte a meciului. Vreau să le felicit pe fete pentru ambiție și dăruire. A fost o deplasare extrem de lungă, de 16 ore. Gândul meu se îndreapta deja spre partida de acasă din fața propriilor suporteri cu CS U Cluj Napoca. Cred că dânșii așteaptă acest meci iar nouă ne este dor de ei” - Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN
Pe 11 ianuarie de la ora 18.00 este programată prima întâlnire cu publicul bistrițean, cea în compania echipei ERD Handball.
Va urma apoi în 19 ianuarie de la ora locală 15.00 partida din deplasare cu Odense Håndbold.
Danezele sunt așteptate la Bistrița pentru meciul din 26 ianuarie, ora 18.00.
Următorul meci din grupă se joacă tot pe teren propriu, în 2 februarie ora 18.00, în compania polonezelor de la MKS Lublin.
Ultima partida din faza grupelor se va disputa în 9 februarie de la ora locală 17.00 în deplasare în Ungaria, în compania ERD Handball.
Mult succes fetelor !
Hai GLORIA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5