Gloria joacă vineri, de la ora 15, cu ACS Mediaș! Gabi Deac: Trebuie să câștigăm acest meci!

În etapa a a 7-a a Ligii a III-a, Gloria joacă acasă cu ACS Mediaș 2022, ocupanta locului secund în clasamentul seriei a 9-a. Înaintea acestui meci, echipa noastră este pe locul 3 în serie, diferența între cele două formații fiind de doar un punct.

"Mediaşul e o supriză la început de campionat, pentru că era o echipă nou promovată care nu avea, cel puţin la nivel de declaraţii, mari aşteptări, dar au patru victorii consecutive şi e o echipă chiar bună. Ei vin după patru victorii consecutive, noi venim după un meci în care am jucat prost, un meci slab, dar avem şi circumstanţe, n-am avut tot lotul de jucători, am întâlnit un adversar care chiar ne-a pus probleme. Sunt îngrijorat de faptul că noi am fost o altă echipă faţă de ce am arătat până acum şi avem probleme între meciurile de acasă şi cele din deplasare. Până la urmă, în economia punctajului, am făcut un meci egal, cred eu, echitabil la Cugir, după joc. Acest meci e unul care ne poate duce chiar pe primul loc, obiectivul nostru până în iarnă, dar e o echipă foarte bine organizată, din ce am văzut", a declarat antrenorul principal Adrian Falub.

Potrivit acestuia, Vasile Mihai s-a antrenat, iar Maximilian Larionesi și-a ispășit suspendarea.

"Până la urmă, obiectivul nostru este să ajungem pe primul loc la sfârşitul campionatului, nu în etapa a V-a sau a VI-a. Nu contează cum începi, contează cum termini. Noi avem trei victorii, trei egaluri, avem echilibru în joc. Eu nu m-am aşteptat să batem în toate meciurile, dar important este că n-am pierdut. Suntem o echipă neînvinsă până acum. Avem un program bun. În următoarea perioadă, avem cinci meciuri acasă şi două în deplasare şi în iarnă trebuie să ajungem pe primul loc, nu neapărat în etapa a VII-a. Sigur, ar fi fost o oportunitate să fim pe primul loc, dar nu avem frustrări sau disperare. O luăm pas cu pas, suntem o echipă nouă, trebuie să creştem ca joc, pe mine mă interesează în primul rând jocul nostru, nu neapărat să fim pe primul loc etapa viitoare", a mai spus Falub, care s-a arătat bucuros de prezența numeroasă a publicului în tribune.

Gabi Deac, mijlocașul Gloriei, a menționat că este un meci acasă pe care echipa trebuie să îl câștige. "E un meci acasă pe care trebuie să-l câştigăm şi nu cred că avem vreo scuză dacă acest meci nu-l câştigăm, chiar dacă echipa este pe primul loc (n.n. - dup[ puncte, la egalitate cu Unirea Ungheni). Eu, personal, mă simt bine, de la meci la meci, de la antrenament la antrenament încerc să dau cât mai mult ca să revin la forma la care am fost şi sper să-mi ajut cât mai mult echipa. Nu contează cât joc, zece minute sau mai mult, important este să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul", a spus fotbalistul bistrițean, care a mai evoluat pentru FC Voluntari, FC Argeș sau Petrolul Ploiești.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5