Greşeli frecvente în amenajarea dormitorului

Locuinţa este locul cel mai important pentru fiecare dintre noi. Cu toţii aşteptăm să ne terminăm programul zilnic şi să ajungem acasă să petrecem timp de calitate alături de persoanele dragi nouă. Ei bine, acesta este motivul pentru care este foarte important să faceţi astfel încât să amenajaţi locuinţa ţinând cont de anumite criterii. În continuare vom prezenta câteva dintre cele mai întâlnite greşeli de amenajare a locuinţelor:

Mobilă nepotrivită

De foarte multe ori, oamenii fac greşeli atunci când îşi aleg mobila din locuinţa. Din comoditate, cele mai multe persoane aleg toate piesele mobilierului identice. De exemplu, în cazul domitorului oamenii aleg patul, noptierele şi şifonierul din acelaşi set, cu elemente identice. Ei bine, acest lucru oferă un aspect plictisitor. Poate fi destul de greu să găsim piese de mobilier separate care să formeze o imagine de ansamblu perfectă, însă efortul merită în totalitate.

Perne

O greşeală foarte des întâlnită în rândul oamenilor atunci când vine vorba despre amenajarea dormitorului este aceea că se folosesc prea multe perne. Amy Mellen, directorul de creaţie al departamentului pentru casă de la Calvin Klein, spune că încărcarea patului cu numeroase perne nu reprezintă decât o pierdere de timp. Ea consideră că folosirea pernelor creează o imagine de ansamblu încărcată şi dezordonată. Specialiştii recomandă utilizarea de lenjerii de pat hotel simple şi cât mai puţine perne.

Lumina

Lumina este foarte importantă atunci când vine vorba despre amenajarea locuinţei. Oamenii fac foarte multe greşeli atunci când vine vorba despre iluminarea locuinţei. De fapt, poziţionarea luminilor joacă unul dintre cele mai importante roluri pentru amenajarea locuinţei. Pe noptiere pot exista veioze frumoase care să aibă un rol mai degrabă estetic decât practic, însă se recomandă şi folosirea unei surse directe de lumina.

De asemenea, un somn cât mai liniştit va fi asigurat de către acoperirea ferestrelor. Annie Brahler consideră că draperiile sunt cele mai potrivite în momentul în care doriţi să conferiţii dormitorului un aspect plăcut şi elegant. În plus, draperiile contribuie la acoperirea ferestrelor, împiedicând ca lumina dimineţii să ne trezească. Se recomandă materiale grele şi goase deoarece oferă camerei un aer luxos şi au calitatea de a absorbi zgomotele. Aceste tipuri de draperii pot fi strânse de o parte şi de cealaltă a ferestrelor, conferind un aspect plăcut camerei.

Saltele

Salteaua este cea care va asigura un somn liniştit. Dacă va doriţi să va odihniţi va trebui să alegeţi o saltea de calitate.

Evitarea acestor greşeli vă vor asigura un somn liniştit.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5