Iarna se circulă în condiţii...de iarnă. Peste tot şi în Bistriţa-Năsăud

Nici nu a apucat bine să ningă că deja toată lumea e panicată în trafic, nervoasă, iritată pe autorităţi şi tot aşa. Toată presa face ştiri despre iarnă, aşa că m-am conformat şi vă transmit că...”pe toate drumurile judeţene din Bistriţa-Năsăud se circulă în condiţii de iarnă”.
Dacă nu ştiaţi, e iarnă.
“Drumurile sunt acoperite pe aproximativ 80% din suprafaţă cu un strat de zăpadă bătătorită de 1-3 cm. Pe zone limitate ninge slab”, transmite directorul general al LDP, ing. Andrei Rusu.
Miercuri, trecut de ora 4.00, pe drumurile judeţene au ieşit 21 autoturisme cu lamă, două autogredere, patru tractoare cu greder semitractat. Aseară, se patrula din nou.
Potrivit directorului LDP, traseele pe care se circulă mai greu sunt DJ 173 - între Ocniţa şi Milas, Dj 154 D - între Sebiş şi Ruştior, DJ 172 G - între Dorolea şi Cuşma, DJ 173 A - contur lac Colibiţa şi DJ 172 B - între Rebra şi Parva.
Andrei Rusu a declarat, pentru Mediafax, că sumele alocate pentru programul de întreţinere a drumurilor judeţene sunt insuficiente, iar drumurile nu pot fi ţinute “la negru”. “Voi prezenta un raport preşedintelui CJ şi îi voi arăta că nu o putem ţine în ritmul acesta cu suma care ne-a fost alocată", a spus Rusu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5