Incendiu la o gospodărie din Romuli. Un bărbat a suferit arsuri, în timp ce scotea o butelie din bucătăria de vară

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la o anexă a unei gospodării din Romuli. Pompierii militari de la Năsăud şi cei voluntari de la Năsăud au găsit incendiul manifestându-se la un grajd, o lemnărie și o bucătărie de vară. De asemenea, casa de locuit a fost cuprinsa de flăcări, pe o suprafață de cca. 10 mp (perete exterior acoperiș).

SVSU Romuli a asigurat protejarea locuinţei si împreună cu pompieri militari năsăudeni au trecut la lichidarea incendiului. Suprafața totală afectată de incendiu este de circa 50 - 60 mp, cu multe materiale combustibile ( aproximativ 4 mc lemn de foc).

"Proprietarul, un bărbat în vârstă de 79 de ani a intrat în bucătăria de vară a cărui acoperiș era cuprins de flăcări pentru a scoate o butelie. A suferit arsuri de gradul I și II la nivelul fetei, mâinilor și corpului (aproximativ 15 % din suprafața corporala). A fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD pentru îngrijiri medicale. BĂrbatul a refuzat transportul la spital. De asemenea, soția acestuia a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri medicale la locul intervenției și a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric - conductor electric defect la instalația anexelor", informează ISU Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5