Incidente rutiere, soldate doar cu pagube materiale

Prima zi a lunii septembrie a fost marcată de o serie de incidente rutiere produse pe şoselele judeţului din cauza neatenţiei, a neacordării de prioritate sau a consumului de alcool. Pe DN 17, între localităţile Viişoara şi Crainimăt, conducătorul auto Leontin A. (22 ani), în timp ce conducea un autoturism ARO, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere intrând în coliziune cu autoturismul Opel.

Din accident au rezultat avarii la autoturismul ARO de circa 500 lei.

O persoană a fost rănită uşor şi două maşini au fost avariate într-un accident cauzat de neacordarea de prioritate. În localitatea Mititei, şoferul Ioan T. (30 ani) din Romuli, în timp ce conducea un autoturism Mercedes, la ieşire dintr-o staţie PECO, nu a acordat prioritate de trecere, intrând într-un autoturism Peugeot, condus regulamentar de un şofer din Spermezeu.

Bătbatul rănit era pasager în autoturismul Peugeot.

Un şofer din Bistriţa s-a ales cu dosar penal pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală. Emil B., de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism VW Transporter, pe strada Florilor din municipiul Bistriţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,96 mg/l), a lovit un autoturism care era parcat, din accident rezultând doar pagube materiale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5