Infracţiuni rutiere

Năsăud

Duminică la ora 11.10, pe strada Miron Cristea din Năsăud, a depistat Ion M., de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Bistriţa

Duminică la ora 9.05, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Bistriţa, a fost identificat Lorant F., de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 10.00, pe strada Valeria Peter Predescu, din municipiul Bistriţa, Gheorghe C., de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, a colizionat două autoturisme care se aflau parcate regulamentar. Din accident au rezultat avarii de aproximativ 1.000 lei. Cercetările continuă de Biroul Rutier Bistriţa.

Livezile

Duminică la ora 17.10, pe DC 6-A, în localitatea Livezile, a identificat Nicolae H., de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată şi cu o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celor patru conducători auto s-a întocmit dosare penale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5