InFusion în turneu la Bistriţa

InFusion Trio a luat fiinţă în anul 2011, fiind singura trupă looper din Ungaria a cărei membri, toţi muzicieni profesionişti, practică deopotrivă muzica clasică şi muzica uşoară.
Membrii formaţiei:

FARKAS Izsák – vioară electronică
Izsák a absolvit Academia de Muzică Liszt Ferenc din Budapesta în anul 2010. Cântă la vioară electronică din anul 2005. În prezent joacă rolul principal în piesa Scripcarul pe acoperiş, la Vígszínház în Budapesta şi este membru a mai multor formaţii de jazz, rock şi crossover.

SIMKÓ-VÁRNAGY Mihály – violoncel electronic
A absolvit Academia de Muzică Liszt Ferenc, în anul 2005, la violoncel, apoi a studiat chitară bas la Şcoala de Jazz din Kőbánya. Din 2006 este şef de partidă violoncel în cadrul Orchestrei Simfonice Dohnányi Ernő, fiind şi membru în mai multe formaţii de jazz, rock şi crossover. La campionatul mondial Roland Loop, ediţia din anul 2011 a obţinut locul 2 la finala etapei est-europene.

WEISZ Nándor – percuţie electronică, voce
Nánci a absolvit Academia de Muzică din München în anul 2000, la percuţie, şi de atunci este membru al Orchestrei Filarmonicii Naţionale Maghiare. Din 2004 este preocupat şi de compoziţie, muzică electronică, fiind membru în mai multe formaţii de jazz, folk şi pop.

În martie 2015 a apărut primul album al formaţiei (Loop Me Up) care cuprinde compoziţii proprii, dar şi prelucrări de folclor. În turneul din România vor prezenta acest album, dar şi cele mai mari hituri din ultimii ani, ca Maroon5, Calvin Harris, John Newman sau Daft Punk.

Datele şi locaţiile concertelor din România:
23 august, scena New York – Zilele Maghiare din Cluj
24 august, Sinagoga din Bistriţa
26 august, Teleki Téka – Vâltoarea Mureşeană, Tîrgu-Mureş
27 august, Papa la Soni – Vama Sub Lumini de Oscar, Vama Veche
28 august, Festivalul Rowmania, Tulcea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5