Ing. Nuţu Tabără, Direcţia pentru Agricultură: Termenul de înregistrare a operatorilor în agricultura ecologică, prelungit până în 15 iunie!

Termenul de înregistrare a operatorilor în agricultura ecologică a fost prelungit până la 15 iunie, anunţă directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud,  ing. Ioan-Nuțu Tabără.

 „Conform art. 2 alin. (26) operatorii se pot înregistra la Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud fie personal prin depunerea documentelor în format fizic, transmiterea documentelor în format electronic, transmiterea documentelor prin poştă sau fax, fie prin asociaţiile profesionale legal constituite în domeniul agriculturii care îndeplinesc condiţiile menţionate, în situaţia în care operatorii optează pentru această variantă. Asociaţiile pot înregistra operatorii prin depunerea documentelor în format fizic la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud sau transmiterea documentelor în format electronic, utilizând semnătura electronică a asociaţiei”, se arată în comunicatul transmis de Direcţia pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud.

Potrivit directorului executiv Nuţu Tabără, anul trecut au fost depuse 425 de dosare, în timp ce anul acesta au fost înregistrate doar 95. „Rugăm operatorii din sistemul ecologic, care până la această dată nu s-au prezentat la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud, pentru înregistrare, să o facă până la data scadenței - 15 iunie 2020”, transmite şeful DAJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5