Inspectorii de muncă bistriţeni lasă controalele pentru simpozion

Inspectori de muncă bistriţeni, din cadrul compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă, participă zilele acestea, la Oradea, la un simpozion ştiinţific inclus în campania „Împreună pentru prevenirea riscurilor”. Aceştia vor expune lucrări de specialitate pe această temă, urmând ca şi la Bistriţa să fie organizate mese rotunde la care vor fi invitaţi partenerii sociali, anunţă inspectotul şef Otilia Berbecar.
Campania „Împreună pentru prevenirea riscurilor” îşi propune să încurajeze directorii, lucrătorii şi alte părţi interesate să îşi unească eforturile pentru îmbunătăţirea securităţii şi sănătăţii lucrătorilor. “Acţiunea este coordonată de Agenţia Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Muncă (EU-OSHA), de partenerii noştri din cele 27 de state membre ale UE şi din alte ţări fiind marcată în principal de conferinţe şi simpozioane regionale focalizate pe activităţi şi acţiuni cu scopul de a contribui la reducerea accidentelor şi îmbolnăvirilor profesionale”, precizează sursa citată.
În vederea consolidării securităţii şi sănătăţii la locul de muncă campania se axează pe prevenirea riscurilor şi gestionarea riscurilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5