Întâlnire zonală a reprezentanţilor PNL, la Beclean

Duminică, 20 septembrie, a avut loc la Casa de Cultură din Beclean o întrunire a reprezentanţilor Biroului Politic Teritorial cu organizaţiile locale PNL din zonă. Cu această ocazie, iniţiată de Stelian Dolha, preşedintele interimar al Organizaţiei Locale Beclean, membrii filialelor au putut lua contact cu conducerea judeţeană a PNL.

Din partea BPT au participat Ioan Ţintean, Otilia Râpan, Calo Viorica, Dorin Popescu, Mihai Mureşan şi Ioan Deneş. Scopul principal al întâlnirii a fost organizarea acţiunii de strângere a semnăturilor pentru candidatura lui Crin Antonescu la preşedenţia ţării. Referitor la acest aspect, Stelian Dolha a afirmat că ,,maximizarea numărului de voturi, în favoarea lui Crin Antonescu, depinde în mare măsură de gradul de persuasiune al celor care strâng semnături’’.

Printre celelalte obiective ale PNL B-N s-au evidenţiat pregătirea campaniei prin finalizarea reţelelor electorale şi ascultarea doleanţelor organizaţiilor locale. Cu privire la nemulţumirile exprimate, s-au pus în discuţie lipsa de comunicare din trecut, dintre centru şi structurile locale, precum şi nevoia unei reorganizări din temelii a tuturor structurilor teritoriale în scopul susţinerii candidaturii lui Crin Antonescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5