Agenda electorală PSD

Întâlniri electorale

Radu Moldovan, candidatul Alianţei PSD+PC, pentru funcţia de deputat în Colegiul 2, alături de echipa de campanie, este prezent în comuna Braniştea, unde are întâlniri electorale cu locuitorii comunei, consilierii locali şi primarul localităţii, Cornel Săsărman.

Candidatul pentru Senat în Colegiul 2, profesorul Dan Prunea, şi doctorul Nicolae Stan - Iuga, propunerea PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 3, şi-au rezervat ziua pentru a se întâlni cu alegătorii din comuna Şanţ. Le vor fi alături consilierii locali social-democraţi şi edilul Cornel Moisil. Zi plină şi pentru Cristi Parasca, candidat pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 4. Parasca va ajunge în comuna Urmeniş, unde îşi va face cunoscut programul pentru agroturism, infrastructură, dar şi strategiile economico-sociale.

Candidaţii Alianţei PSD+PC pe Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor şi Senat, Adrian Moldovan şi Adriana Doina Pană, se vor întâlni în prima parte a zilei cu salariaţii şi administraţiile unor societăţi comerciale din cartierele Sărata şi Viişoara. Candidaţii PSD nu vor avea răgaz nici în acest sfârşit de săptămână, care va fi unul bogat în acţiuni electorale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5