„Toamna Bistriţeană” – 2012

Într-un an secetos şi greu – produse mai frumoase ca oricând

*Premiul I, II, III – pentru cele mai reprezentative standuri la Legume şi la Fructe * Un număr de 40 Premii de participare

„Toamna Bistriţeană” 2012 a întrecut, cum s-a putut vedea, manifestările anilor precedenţi. Din an în an, Complexul „Heidenfeld” din Viişoara devenind mai atractiv pentru bistriţeni şi nu numai. Expoziţia – târg de anul acesta a oferit produse mai frumoase ca oricând – cum am putut auzi aprecieri din partea cumpărătorilor şi participanţilor la evenimentul organizat de Primăria municipiului.
Manifestarea a fost deschisă cu vizitarea standurilor expoziţiei de către reprezentanţii oficialităţilor - viceprimarul George Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, Floare Gaftone, secretarul municipiului, care au parcurs şirul standurilor cu legume şi fructe, remarcând şi ei, precum vizitatorii şi cumpărătorii prezenţi, calitatea, abundenţa şi frumuseţea produselor.
Viceprimarul George Avram, din partea organizatorilor, salutându-i pe participanţi, a apreciat ediţia din acest an a „Toamnei Bistriţene”, cea de-a XI-a, ca „o ediţie reuşită din toate punctele de vedere, oferind produse multe, frumoase, în ciuda anului secetos”. Preşedintele Radu Moldovan a adresat felicitări tuturor participanţilor şi felicitări, în special, producătorilor agricoli „care au făcut eforturi uriaşe în această vară secetoasă, pentru a ne aduce aceste produse minunate”. Organizatorii au acordat premii producătorilor de legume şi fructe, premiul I, II şi III pentru standurile cu cele mai frumoase produse şi premii de participare unui număr de 40 producători, mulţi dintre ei cunoscuţi de la ediţiile precedente. A urmat premierea câştigătorilor din cadrul concursului „Bistriţa – oraş verde, Bistriţa – oraş curat”, pentru „Cel mai frumos balcon cu flori”, „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit” şi „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Luca Răzoare, directorul Direcţiei de administrare a pieţelor – în calitate de serviciu de resort, care a întreprins activităţile de organizare, „Magna cum laudae” a „Toamnei Bistriţene” şi la actuala ediţie - are cuvinte de apreciere: „Aşa cum îi ştim, bistriţenii noştri, harnici şi gospodari – spunând „bistriţeni” mă refer la toţi producătorii, şi din celelalte localităţi – au venit cu produse frumoase, ca niciodată!... Putem să menţionăm şi prezenţa „en-grosiştilor” care au venit cu o ofertă pe măsură…”.
Pe scena din „Heidelfeld” au evoluat formaţiile participante la Festivalul Internaţional al Fanfarelor „Mihail Warga” – ediţia a VIII-a. Evoluţia acestora a fost prezentată de către directorul Centrului Cultural Municipal Bistriţa, Dorel Cosma, acelaşi neobosit animator al vieţii cultural-artistice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5