Ioan Bucur, din Osorfaia, a împlinit 100 de ani

Ioan Bucur din Orosfaia, nr. 40, comuna Milaş, a împlinit ieri 100 de ani. De o viaţă a trăit şi trăieşte în Orosfaia, în satul unde a rămas ţăran de când se ştie. Şi pe vremea CAP-ului, şi acum, când şi-a primit pământul confiscat, dragostea lui a rămas munca pe ogor, în agricultură. A trăit sănătos, a muncit mult, s-a bucurat de roadele recoltelor şi puţine şi mai multe. Şi-a întemeiat o familie pe care a respectat-o şi o respectă dumnezeieşte, creştineşte. Are 4 copii, soţia lui l-a părăsit recent, dar se bucură împreună şi alături de cei dragi şi apropiaţi.

Acum, la 100 de ani, primarul comunei Milaş, Iosif Gabor, Consiliul Local l-au sărbătorit ca pe un adevărat Cetăţean de onoare. Un premiu, o diplomă, o şampanie şi multe urări de sănătate acum, când Ioan Bucur a trecut în al doilea secol de viaţă. La mulţi ani cu sănătate!

Comentarii

07/12/11 19:20

La multi ani mosu!
multa sanatate si nu mai bine !!
Iti trimitem salutarii din Spania si mai ales eu fiica lui nepoata ta Violeta
Trimitem salutari si la familia noastra la unchiu sori,,,! (:

06/12/11 21:15
Sorin Bucur

Va multumesc pentru initiativa dvs.
Intr-o lume in care toti suntem preocupati de multe alte lucruri , mai sunt si oameni care stiu sa-si respecte semenii ,care nu au uitat sa-l sarbatoreasca asa cum se cuvine pe bunicul nostru drag Bucur Ioan din satul Orosfaia la implinirea venerabilei varste de 100 ani,un om extraordinar,un om de o aleasa modestie si simplitate,un om ce poate fi un exemplu pentru noi toti, o adevarata poveste de viata din care fiecare am avea ce invata.La multi ani cu sanata te dorim si noi bunicului si strabunicului nostru.
Multumim Primariei comunei Milas,D-lui Primar Iosif Gabor

Cu respect
Sorin Bucur

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5