Ioan Oltean: Mihaela Popa „răsfăţata” PDL va fi „o străină” în PNL

Senatorul Mihaela Popa a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu, că trece de la PDL la PNL. Ea a spus că motivul plecării sale din PDL este legat de „lipsa exerciţiului democratic în partid”, precizând că în PDL „totul a fost într-o veşnică poziţie de drepţi”.

Plecarea sa a fost comentată de toată lumea bună a democrat-liberalilor. Preşedintele Emil Boc spunea că „cine trădează, trădător se numeşte”, în timp ce Sulfina Barbu afirma că este foarte bine că „partidul se curăţă de oportunişti”.

Mult mai plastic a fost secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, care s-a arătat dezamăgit că o „răsfăţată” a partidului va fi tratată ca „un străin” acolo unde va merge.

„Doamna Mihaela Popa a fost o răsfăţată a partidului, i s-au oferit de toate. A fost europarlamentar, preşedinte de organizaţie, senator, vicepreşedinte al partidului. Nu avea motive să plece din partid. Poate că unii care nu au fost băgaţi în seamă şi nu au primit ce a primit dânsa ar putea avea scuza că sunt decepţionaţi, dar dânsa a fost băgată în seamă. I s-au dat de toate”, a declarat Ioan Oltean, citat de Mediafax.

Deputatul Ioan Oltean a adăugat că el cunoaşte motivele pentru care Mihaela Popa a ales să plece din PDL, dar nu vrea să le aducă în discuţie. „Ştiu de ce a plecat, dar nu discut acest subiect. Cu toate acestea, mă surprinde decizia dânsei de a pleca din partid. O avertizez şi pe dânsa, şi pe alţii care pleacă în legătură cu faptul că acolo unde merg vor fi întotdeauna nişte străini”, a spus Ioan Oltean. Liderul democrat-liberal a mai precizat că PDL nu ţine pe nimeni legat în partid. „Noi nu ţinem pe nimeni legaţi de noi, dar unde vor merge cei care părăsesc partidul nu vor fi acasă, vor fi nişte străini”, a subliniat Ioan Oltean.

Dar oare primarii –răsfăţaţi ai PNL care au trecut acum la PDL, numai în Bistriţa-Năsăud, oare cum se simt?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5