Ioan Oltean: Vom trăi şi vom vedea ce va fi cu Mişcarea Populară la Bistriţa

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, a precizat, după şedinţa Colegiului Director, că a fost împotriva constituirii Mişcării Populare la nivel naţional, însă nu împotriva alianţelor local. Liderul democrat-liberal a menţionat că a votat pentru decizia luată de PDL, dar posibilitatea unor alianţe locale în Bistriţa-Năsăud rămâne în analiză.
“Vom trăi şi vom vedea ce va fi la Bistriţa”, a declarat Ioan Oltean, citat de Mediafax.
Secretarul general al PDL a precizat că s-ar fi înţeles greşit că nu susţine Mişcarea Populară. “Deci aţi înţeles absolut greşit, eu am spus că eram împotriva unei mişcări la nivel naţional. Aici e vorba de a lăsa la aprecierea fiecărui judeţ dacă se încheie sau nu această mişcare populară. Am votat pentru ca fiecare organizaţie judeţeană să aibă libertatea de a decide dacă merge în mişcarea populară sau merge sub denumirea partidului”, a explicat Ioan Oltean.
Vineri, la Bistriţa, acelaşi Ioan Oltean spunea că Mişcarea Populară nu ar trebui închegată pentru alegerile din 2012 şi că PDL ar trebui să meargă în alegeri cu aceeaşi culoare, siglă etc. Mai Mult, în opinia sa, Mişacrea Populară nu ar fi “aducătoare” de procente. În aceste condiţii, foarte probbail, la Bistriţa nu va exista nicio mişcare, Ioan Oltean nu va da trandafirul pe o inimă.

---------------

Emil Boc a precizat că decizia Colegiului Director este ca PDL să nu încheie la nivel naţional niciun fel de alianţe pentru alegerile locale, dar va lăsa la latitudinea organizaţiilor judeţene ale partidului să decidă dacă vor încheia, pentru maximizarea rezultatelor, alianţe judeţene cu alte formaţiuni politice.
Liderul PDL a menţionat că dacă organizaţiile judeţene vor decide să încheie alianţe pe plan local, acestea se vor face sub denumirea "Mişcare Populară", cu sigla inima.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5