Ionuţ Simionca (PMP): Voi lupta pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari

Reducerea la 300 a numărului de parlamentari!

Toţi politicienii le cer românilor să facă sacrificii pentru a trece prin criza care urmează să o traversăm. Noi cerem clasei politice să dea un exemplu, să își reformeze instituțiile și să înceapă chiar cu micșorarea Parlamentului.
Împreună cu colegii mei de la PMP, am depus în Parlament o inițiativă legislativă de reducere la 300 a numărului de parlamentari. Acum doi ani a fost adoptată de Senat și zace în Camera Deputaților. Voi lupta pentru promovarea acestei legi.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud. Executat de Rasunetul Media SRL. Cod AEP: 11200012

Comentarii

23/11/20 11:47
cititor de Bstrita

Nu vei putea stimate domn, ptr ca partidul dumitale nu este la putere. Partidele de dreapta sunt niste demagogi.
Mister Basescu a obtinut acest lucru, dar fiind la putere cu toate partidele de drapta politica nu s-au catadicsit sa-si " taie cracile de sub picioare "... ptr ca multi vor " zbura " din functiile care le asigura " untura/zama de pe ciolan " ... si de stanga si de dreapta... si va dati seama ca nu se va putea realiza acest lucru, numai daca se rascoala pupu.li.mea... sa le dea "cu parii in cap" astora... altfel... NINCI ... ! Pe acesti politruci, nu-i poti " azvarli afara " deca numai daca-i " omori "... ! ( La figurativ ma refer... ca doara n-o sa ne apucam sa facem iar o Revolutie si iar sa ajunge de unde am pornit... )

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5