Iuliana Tudor caută Vedeta populară la Bistriţa. Vezi când şi cine se poate înscrie !

Târgu Jiu, Alba Iulia, Bistriţa, Timişoara, Suceava, Tulcea şi Bucureşti sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii  Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al treilea al talent-show-ului de folclor.
 
 
 

Încep preselecţiile pentru cel de-al treilea sezon Vedeta populară, cel mai mare talent-show de folclor din România. Din 11 iulie, Iuliana Tudor şi echipa sa îi aşteaptă, în câteva mari oraşe din întreaga Românie, pe cei care au talent şi curajul să încerce o carieră în muzica populară.

Se caută cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care echipa emisiunii Vedeta populară merge să îi întâlnească în şapte regiuni folclorice ale României. „Arată-ne că ştii folclor, că ai voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica ta şi poţi câştiga marele premiu de 100.000 lei al emisiunii Vedeta populară!”, îi invită Iuliana Tudor pe toţi cei care doresc să îşi facă numele, vocea şi talentul cunoscute.

Oraşele în care au loc preselecţiile sunt: Târgu Jiu, Alba Iulia, Bistriţa, Timişoara, Suceava, Tulcea şi Bucureşti. „Fie că eşti începător sau ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem!”, îi îndeamnă Iuliana Tudor pe cei care vor să urmeze un drum în muzica populară.

Preselecţiile pentru talent-show-ul de folclor Vedeta populară de la TVR 1 sunt programate astfel:

- 11 iulie, orele 12.00 – 18.00, la Tg. Jiu, la Teatrul Elvira Godeanu;

- 17 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenţilor;

- 18 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Bistriţa, la Centrul Cultural Dacia;

- 24 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Timişora, la sediul TVR Timişoara;

- 31 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Suceava, la Teatrul Matei Vişniec;

- 02 august, orele 10.00 – 18.00, la Tulcea, la Palatul Copiilor Tulcea;

- 10 august, orele 10.00 – 18.00, la Bucureşti, la sediul Televiziunii Române.

Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populară.

...................

Pentru sezonul al doilea al showului de folclor Iuliana Tudor şi Elise Stan, împreună cu echipa emisiunii Vedeta Populară de la TVR au selectat şi pe bistriţenii Violeta Todoran de la Ansamblul Doiniţa, susţinută de Cornelia Ardelean Archiudean,  Larisa Bosbici ( susţinută de Saveta Bogdan), Vlad Sărmaş ( susţinut de Alexandru Pugna) şi Lenuţa Purja, cu Teodora şi Sergiu Purja.
În prima ediţie, printre participanţi s-a aflat şi Sabina Leonte, de loc din Leşu, stabilită în Oradea, care a fost susţinută de Maria Butaciu şi o doamnă de 80 de ani din Sângeorz Băi, susţinută de Saveta Bogdan.
Prima ediţie a concursului a fost câştigată de Alexandra Chira, din Sălaj, iar ediţia a doua de Cătălina Rotaru din Suceava.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=rdFV0Z_mFpM

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5