Jucăriile solidarităţii

Asociaţia ProApărarea Drepturilor Omului a dăruit în Săptămâna „Solidaritate şi Toleranţă”, împreună cu elevii clasei a V-a B de la Şcoala Generală "Avram Iancu" , diriginte Edith Tămaş, jucării grădinarilor din Ghinda.

Alături de Doina Orza, preşedinte PROADO, şi Alina Luca, director adjunct copiii, doamna dirigintă şi părinţii au adus o rază de soare pentru cei 32 de colegi mai mici, sub genericul "Dăruind o jucărie, faci un copil fericit". Manifestările au continuat cu elevii clasei a VIII-a A, diriginte Mioara Corda, la sediul Şcolii Generale „Avram Iancu”, cu dezbaterea „Lupta împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale”. Profesoarele Smaranda Avram, de la catedra de franceză, Edith Tămaş şi Mioara Corda, de la catedra de engleză, împreună cu elevii, au gândit un program în care au fost dezbătute problemele globale ale omenirii, pe baza unui raport al Comisiei Europene.

Comentarii

16/11/10 18:11
claudiu

Felicitari pt toate actiunile pe care le aveti cu elevii scolii dumneavoastra. Nu este prima data cand particip la campanii umanitare cu elevii de la Avram Iancu, la Sarata, Unirea, Sigmir si lista ar putea continua. Participand astazi la simpozion am vazut inca odata faptul ca scoala dvs. are elevi foarte buni, fapt dovedit si de rezultatele obtinute, pe care le/am consemnat de atatea ori. In calitate de voluntar PROADO m-am bucurat, sincer, de aceasta colaborare.
Menut M.

16/11/10 17:56
Cecilia Precup

E bine de precizat ca aceasta actiune a demarat acum o luna, la nivelul intregii scoli. Prima actiune a fost la Gradinita Unirea, copilasii de acolo au avut mare nevoie de jucarii, cele de anul trecut fiind intr-o stare jalnica. Felicit elevii scolii pentru implicarea in aceasta actiune. Mai avem jucarii !!! Vom continua !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5