Kiss Laszlo a renunţat la mandatul de consilier municipal. Cine îi ia locul?

         Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a anunţat, la finalul şedinţei extraordinare de astăzi, că fostul viceprimar Kiss Laszlo şi-a dat demisia şi din funcţia de consilier local, după ce renunţase şi la statutul de viceprimar. Edilul Bistriţei a adăugat că noul consilier va fi validat în proxima şedinţă a Consiliului Local Bistriţa.

         Întrebat de liberali de ce mai validează un consilier, cu doar două luni înainte de alegeri, Creţu a precizat că este nevoie de al 11-lea  vot,  jucător am spune noi, pentru că la o prezenţă totală, actualmente votul ar fi 10-10.

         O altă polemică vine pe fondul aderării lui Kiss Laszlo la PSD, asta după ce a intrat în CL Bistriţa de pe lista PP DD. Pe de o parte, social-democraţii susţin că acel post va trebui ocupat cu un supleant de la PSD, în timp ce liberalii, prin Gheorghe Tuţă, au spus că PP DD nu mai există, în urma fuziunii cu UNPR.

         Pe lista USL din 2012, PSD mai are nominalizate propuneri ca  Marius Paşca, Aurora Rad, Ioan Radu Dohotar, Gheorghe Sabău etc. 

Comentarii

18/03/16 18:44
ecologistul

Vine un VEVERITOI in locul lui.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5