La Beclean va fi construit un sediu nou pentru Parchet

Încă un obiectiv de investiţii important va intra în lucru în viitorul apropiat în oraşul Beclean. Sunt în fază avansată procedurile Ministerului de Justiţie în vederea demarării construirii unui sediu nou şi modern pentru Parchetul ce îşi desfăşoară activitatea în oraş.
Deoarece sediul actual în care îşi desfăşoară activitatea este vechi şi impropriu desfăşurării unei activităţi profesionale în cele mai bune condiţii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean, prin forurile competente, a făcut demersuri în vederea demarării procedurilor pentru construirea unui sediu nou, corespunzător activităţii procurorilor beclenari.
Ca un prim pas în derularea acestor etape legale necesare pentru realizarea acestei noi investiţii la Beclean, Consiliul Local a adoptat în recent o hotărâre prin care se pune la dispoziţia ministerului public un teren, necesar edificării viitorului sediu al Parchetului local, teren situat chiar în vecinătatea zonei unde se află în lucru construirea noului sediu al Judecătoriei locale. Proiectul viitorului imobil care va fi ridicat aici va fi unul asemănător cu cel al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Bistriţa – Năsăud, la proporţiile necesare nevoilor pe care le are personalul ce îşi desfăşoară activitatea la Beclean.
Prin noua investiţie pe care Ministerul Justiţiei o va susţine pentru a construi la Beclean un sediu modern şi atât de necesar Parchetului local, se va materializa încă un obiectiv foarte important pentru comunitatea locală, iar încă o instituţie reprezentativă pentru oraş va beneficia de un sediu modern şi de condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5