La Bistriţa Bârgăului ninge cu medalii Petrică Hogiu, un rege al skhiului

La Bistriţa Bârgăului ninge frumos, în acest ianuarie 2012, dar ninge şi cu noi medalii internaţionale, cucerite de fii ai satelor de la Poarta Călimanilor. O nouă perlă a skiului românesc, originară din Bistriţa Bârgăului, vicecampionul mondial la ski fond, Petrică Hogiu, se află acum în Estonia, împreună cu lotul naţional, care va participa la Campionatele Modiale de schi fond pentru juniori, cu desfăşurare în perioada 26 - 30 ianuarie 2012.

Principalul eveniment sportiv al anului care abia a început, poate fi considerat noul succes al lui Petrică Hogiu, care a urcat recent pe podium, câştigând două medalii de argint în probele de sprint şi 10 kilometri liber, la Cupa Balcanică desfăşurată în Grecia. Petrică Hogiu skiază din premiu în premiu şi este un veritabil campion.

Petrică Hogiu este vicecampion mondial, în 2010 şi a obţinut locul I la Cupa Europei, în 2011, multiplu campion naţional şi participant la Olimpiada de iarnă de la Vancouver în 2010. Obiectivul următor al lui Petrică Hogiu este Olimpiada de iarnă din 2014, de la Socs, Rusia, unde speră să reprezinte cu cinste Bistriţa Bârgăului şi România, acţiune pentru care îi dorim mult succes.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5