La CSEI nr. 2, mărțișoare pentru fiecare!

            Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 și Palatul Copiilor Bistrița sunt în al zecelea an de parteneriat. An de an, elevii din cele două instituții au derulat câteva activități împreună. Anul acesta,în prag de primăvară, în cadrul Proiectului Caravana Prieteniei, elevi din cercul Mâini îndemânatice de la CSEI nr. 2, coordonați de doamnele Mirela Mărginean și Floarea Buta, i-au inițiat pe prietenii lor de la Palat (din cercul de informatică și grupele literare) în tainele cusutului de mărțișoare, în arta confecționării, din fire, a unor flori nemuritoare!

            Activitatea ne-a pus, cu siguranță, pe toți în mișcare. Mintea ne-a fost captivată de mărțișoare. Am fost învăluiți de către acestea și ne-am bucurat de farmecul evenimentului. Toate lucrurile îți furau atenția. Eram răpiți de mărțișoare. Creativitatea ni se dezvolta cu fiecare minut ce trecea. Activitățile au fost bine alese, deoarece nimeni nu a avut timp să se plictisească.

            Colega mea Oana Valentina Beudean, de la grupa de jurnalism, a exclamat: „Talente minunate, suflete mari și multă căldură am găsit aici! M-au deschis enorm aceste persoane și comunicarea cu ele. O să revin cu mare drag!”.

            Am primit mărțișoare (chiar și dulci!), am oferit și noi gazdelor câte un mărțișor literar, de care am agățat un mic joc.Dacă se va mai organiza un astfel de atelier, voi participa cu sufletul deschis. O mulțime de caractere senine s-au adunat pentru o activitate feerică ce îți dă poftă de viață.

 

Ana-Maria Știrbu, clasa a V-a

Palatul Copiilor Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5