La Șanț, dezinfectare a străzilor, a instituțiilor şi a magazinelor. Primarul intermar Anton Moisil: Să fim UNIȚI, să lăsăm la o parte ura şi mesajele de dezbinare

Comuna Sant

Pentru că siguranța noastră este prioritară, astăzi, primarul intermar al Comunei Șanț Anton Moisil împreună cu SVSU Șanț, au condus o acțiune de dezinfectare a străzilor din localitate și a tuturor instituțiilor publice, inclusiv la magazinele unde fluxul de oameni este mai mare.
După cum știm, în perioada asta este esențial ca fiecare dintre noi sa parcurgem la astfel de acțiuni în perimetrele locuintelor noastre deoarece întotdeauna pază buna trece primejdia rea !!

Zilele astea la noi in comunitate, în mediul online au apărut tot felul de pagini de socializare false, fără identitate, în cadrul cărora anumiți concetățeni sunt jigniți prin diferite "creații lirice".
Primarul intermar al Comunei Șanț, Anton Moisil ne îndeamnă pe toți, mai ales acum in aceste momente grele prin care trece intreaga lume, indiferent de culoarea politică, sa fim UNIȚI, sa ne ajutăm reciproc, să lăsăm la o parte ura si mesajele de dezbinare pentru ca nu ne ajută cu nimic si să nu uităm totuși ca suntem in Postul Sfintelor Paști, ne spune dl. primar Anton Moisil.

Cu toții știm că pădure fără uscături nu exista asa ca daca totuși asemenea "opere" o sa mai apară trebuie sa nu le băgăm in seama si sa dăm dovadă de spirit civic si omenie.

Doar UNIȚI trecem peste toate si daca Dumnezeu ne ajută, am făcut demersurile ca să putem să ne apucăm in cel mai scurt timp posibil de dezvoltarea comunității noastre, chiar de luni o sa începem cu pietruirea drumurilor de hotar la Podul Moldovei, pe poderei la Ureche, pe Barcuri si in alte locații unde este necesar si ne permite timpul si bugetul. Pentru orice nelămuriri sau probleme va rugăm sa apelați cu incredere numărului domnului primar Anton Moisil: 0786187440 !

Va dorim tuturor multa SANATATE si Doamne ajută!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5