LAURI PENTRU ELEVII SANGEORZENI

Elevii Anton Maria, Moloca Adrian si Erhan Gabriel de la Liceul Teoretic “Solomon Halita” Singeorz-Bai, au obtinut locul I la concursul cu tema “Promovarea produselor si serviciilor in contextul protectiei consumatorului european” din cadrul Simpozionului International “Protectia consumatorului in economia de piata” organizat la Bucuresti de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Colegiul Economic”Hermes” in data de 13 martie 2009, pentru prezentarea spotului publicitar sub forma unui film video intitulat “Clean Virus SH”.

Elevii ardeleni, coordonati si insotiti de profesoarele Magurean Stefania Monica si Zbanca Loredana, s-au aflat in competitie cu colegii lor din judetele Arges, Bacau, Buzau, Dolj, Gorj, Ialomita, Ilfov, Galati, Prahova, Teleorman si municipiul Bucuresti.

Spotul publicitar “Clean Virus SH” se adreseaza consumatorilor de informatie virtuala afectati de viroza viitorului. Antivirusul ca antidot al acestei maladii a fost prezentat si promovat intr-o maniera moderna invitand consumatorul modern, adolescent si nu numai, sa consume intr-un ritm eficient si in deplina securitate informatia virtuala (in sensul cresterii calitatii vietii).

Creativitatea elevilor, abilitatile lor in domeniul tehnicilor informatice, incadrarea in contextul economic, informational si tehnologic actual sunt doar cateva elemente care au facut ca mesajul filmului prezentat in concurs sa fie apreciat de exigentul juriu ca fiind cel mai bun.

Multumim elevilor pentru seriozitatea, rigurozitatea si deschiderea cu care au abordat aceasta competitie si ii felicitam urandu-le mult succes pe mai departe!

Profesoarele coordonatoare Monica Stefania Magurean si Loredana Zbanca.

Comentarii

19/03/09 22:35
Fratele Lui Adi...

Asha te Vreau mha frate :)) ... Dak mai apari sh la tel :)) =))) .... suntei cei mai tari :)))

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5