,,Leagăn de stele…’’ la Sîngeorz-Băi

Înv. Anuţa Pop

Zilele acestea, Şcoala Gimnazială ,, A.P.Alexi’’ din Sîngeorz-Băi a fost gazda unei expoziţii de pictură, ,, Leagăn de stele’’, organizată de elevii clasei I A, coordonaţi de învăţătoarea Florina Tomi. Micii pictori au transpus pe foaia de hârtie, cu ajutorul culorilor, tot ce înseamnă copilărie, pentru vârsta lor: gânduri trecute sau viitoare, vise împlinite sau neîmplinite încă, poveşti cu zâne sau feţi-frumoşi, dar şi o mulţime de jocuri inocente.
În prezenţa edilului oraşului Roland Venig, a directorilor şcolii, prof. Adrian Bosancu şi prof. Raveca Gaveniuc, a părinţilor , invitaţilor mai mari sau mai mici, şcolarii şi-au prezentat cu mândrie şi ,, maturitate’’ operele în care au pus răbdare, pasiune, inspiraţie, dăruire, creativitate şi foarte mult talent.
În aceeaşi atmosferă de sărbătoare a fost inaugurată şi sala festivă a şcolii de pe strada Teilor, care, în urmă cu ceva timp, în cadrul proiectului de parteneriat ,, Culoare-Joc-Copilărie’’, elevi foarte talentaţi ( acum în clasele a V-a A şi a VII-a C) au pictat pereţii încăperii, dându-le viaţă prin veselia culorilor, puritatea vârstei şi pasiunea fără margini, îndrumaţi de învăţătoarele Florina Tomi şi Anuţa Pop.
,, Această zi reprezintă un prilej de mare bucurie pentru noi toţi, o întâlnire fericită a celor mari cu cei mici, un eveniment inedit pentru şcoala noastră, atractiv pentru copii, dar aducător de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil. Prin ceea ce au realizat, copiii au reuşit să ne fie ghizi într-o lume de poveste plină de farmec, joc şi culoare. Felicitări tuturor şi aşteptăm cu mare interes următoarea manifestare artistică.’’ a ţinut să precizeze directorul şcolii, prof. Adrian Bosancu.
Evenimentul s-a încheiat cu bomboane, prăjituri, ciocolată şi sucuri, mult aşteptate şi meritate de toţi cei prezenţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5