LIVEZILE ŞI GLORIA II, ÎN LIGA A III-A DE FOTBAL

În ultima etapă a turului campionatului Ligii a III-a de fotbal, desfăşurată duminică 27 noiembrie 2011, cele două echipe din judeţul Bistriţa – Năsăud au pierdut meciurile. Asfel Voinţa Livezile a pierdut cu 2-3, doar la un gol diferenţă, meciul susţinut la Târgu Mureş cu echipa secundă a FCM-ului. Deşi condusă cu 3-0, echipa livezeană a luptat din răsputeri fiind aproape de egalare, cu toate că din echipă au lipsit jucători de mare valoare şi chiar antrenorul, dar soarta a fost potrivnică.

Golurile livezenilor au fost înscrise după mai multe încercări, de Şighiartău şi Rareş Stan, aproape de finalul dramatic al partidei.

La finalul turului Ligii a III-a de fotbal, Voinţa Livezile are 4 victorii, două egaluri şi 8 înfrângeri, a marcat 20 de goluri şi a primit 28, totalizând 14 puncte, care o fixează pe locul 14, din păcate retrogradabil. Sperăm totuşi că „voinţa” echipei din Livezile, care are o valoare recunoscută, îşi va reveni în primăvară spre a ieşi peste linia de plutire, păstrîndu-şi locul în Liga a III-a.

Gloria Bistriţa II a pierdut pe teren popriu în faţa Unirii Dej cu scorul de 0-3, rămânând pe ultimul loc al Seriei a VI-a, cu doar 7 puncte acumulate. Se pare că norii grei ai returului se abat furtunos asupra echipei bistriţene, dar ne exprimăm speranţa că „gloria” nu o va părăsi, ajutînd-o să iasă în primăvară la lumină.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5