Lucrările la blocul pentru locuinţe sociale de la Beclean, în grafic

La Beclean sunt în derulare lucrările la un nou bloc de locuinţe sociale, care este construit pe strada Dobrogeanu Gherea, Noul bloc social de la  Beclean va avea 12 unităţi locative. În anul 2010, la Beclean au fost date în folosinţă primele 12 apartamente sociale amenajate cu bani de la Guvern (730.000 de lei) prin reabilitarea şi etajarea fostului punct termic de pe Aleea Florilor.

În aceeaşi perioadă, punctul termic de pe Aleea Zorilor din Beclean a fost predat în administrare gratuită, prin decizia Consiliului Local, către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, clădirea fiind reabilitată prin înfiinţarea unui centru de formare profesională, cu săli de curs şi ateliere şcolare, pentru care bugetul  de stat a investit un million de euro.

Blocul la care se desfăşoară acum lucrări este cel de-al zecelea bloc de locuințe ce va fi construit în orașul Beclean în ultimii ani, una dintre prioritățile administrației locale fiind mereu asigurarea de spațiu locativ pentru cetățeni. S-a reuşit astfel construirea  în total a nu mai puțin de 300 de locuinţe noi pentru beclenari, cele mai multe la nivel național raportate la nivel de număr de locuitori ai localităţii.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5