Lumea LEGO, din nou la Bistriţa

Expoziţia de primavară Brickenburg 2017 aduce din nou Bistriţa în atenţia fanilor LEGO pregătind și câteva surprize.
Aflată la cea de-a V-a ediţie, tradiţionala expoziţie de primăvară Brickenburg organizată de Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud în colaborare cu Asociaţia Brickenburg, îşi va primi vizitatorii începând de vineri, 7 aprilie până duminică 9 aprilie, la Casa Argintarului din str. Dornei nr. 5, între orele 11,00 - 19,00.
Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate de membri ai Asociației Brickenburg.
La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO®, iar cei mai tineri vor avea posibilitatea să participe la concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.
Asociaţia Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă realizate de membri săi, prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.
Vă așteptăm cu drag!
MANAGER,
Alexandru Gavrilaș

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5