Machiajul artistic ”Apus de soare”

Ce poate fi mai frumos decât frumusețea naturii reflectată în paleta vie a toamnei sau un machiaj în nuanțele intense ale apusului de soare?

Reflecția razelor solare și intensitatea culorilor de pe bolta cerească, creează o adevărată artă vizuală.  Tendințele actuale în materie de make-up promovează jocul de culori și un contrast cromatic echilibrat.  Apusul de soare a devenit o nouă sursă de inspirație în domeniul frumuseții, unde nuanțele aplicate pe pleoape reproduc văpaia soarelui în apunere. 

Această tehnică include o paletă largă de culori, formată din tonuri aprinse de galben, portocaliu, roșu, auriu, maro și vișiniu. În combinație acestea creează o tentă de violet, rezultând un look dramatic și în același timp senzual. 

    Pentru obținerea unui asemenea machiaj artistic ai nevoie de următoarele produse cosmetice https://makeup.ro/brand/29157/:

1.  O paletă de farduri pentru pleoape în tonuri de portocaliu, roșu, vișiniu și galben;

2.  O altă paletă în nuanţe nude;

3.  Un primer delicat;

4.  O pudră naturală;

5.  Un dermatograf negru lichid;

6.  Un rimel negru cu efect de volum.

    Etapele machiajului “Apus de soare”

  • Aplică o cantitate moderată de primer pentru o rezistență maximă a machiajului.  
  •  Distribuie într-un strat subțire o bază albă (pudră) pe toată suprafața pleoapei, în special în colțul interior al ochiului, pentru un plus de luminozitate.
  • Trasează o săgeată subţire pe linia superioară a pleoapei, apoi cu ajutorul unei pensule, distribuie fardul  galben, începând din colţul interior al ochiului, până la iris. Apoi, aplică o cantitate moderată de portocaliu doar în regiunea irisului- combinând echilibrat cele două tonuri, pentru crearea unui efect de umbră. 
  • Aplică o culoare mai întunecată de  vişiniu pe marginea exterioară a ochiului. Iar mai apoi combină toate cele trei puncte de întâlnire. La marginea ochiului, aplică o nuanţă închisă de mov sau glitter. Acest make-up este perfect pentru un eveniment de seară, iar dacă dorești să-l transformi într-unul de zi renunță la accentul strălucitor.  
  • Încheie machiajul ochilor prin aplicarea unui rimel intens pigmentat cu efect de volum al genelor.   

Machiajul reprezintă o formă artistică de reprezentare a frumosului! Lasă-te inspirată și nu ezita să radiezi ca un soare. 

Photo: https://pixabay.com/


 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5