Măgura Ilvei, în scenariul roșu! Dumitra, în scenariul verde!

Comuna Măgura Ilvei în scenariul roșu!
Comuna Sânmihaiu de Câmpie si comuna Târlișua în scenariu galben!
Comuna Dumitra în scenariul verde!

Conform Hotărârii C.J.S.U 78/18.03.2021. Se introduc restricţii în unitatea administrativ teritorială Măgura Ilvei , unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 3/1000 locuitori.
În acest UAT, se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
Se suplimenteză restricţiile în unitățile administrativ- teritoriale Sânmihaiu de Câmpie și Târlișua, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori.
Astfel, în UAT-utile menționate, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00. Aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
A fost inclusă comuna Dumitra pe harta scenariului verde a unităților administrativ teritoriale din județ, odată cu scăderea incidenței de infectare cu Coronavirus sub pragul de 1,5/1000 locuitori.
Astfel, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitățile din cinematografe, se vor desfășura fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00.
Aceleași restricții se aplică și activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 19 martie 2021.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5