Marius Bor a fost ales preşedinte PES activists Bistriţa

În acest sfârşit de săptămână, s-a lansat la Bistriţa, reţeaua locală PES activists România, în prezenţa candidaţilor pentru Parlamentul European pe Regiunea Nord-Vest, Ioan Mircea Paşcu şi Adriana Pană.

PES activists este o reţea europeană ce reuneşte membrii partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste europene şi a fost înmfiinţată în mai, 2006. PES activists are în prezent peste 10.000 de membri înscrişi şi circa 70 de grupuri active în diverse oraşe europene. În România, PES activists este constituit sub forma unei structuri active ce reuneşte peste 1.000 de membri la nivelul întregii ţări şi circa 30 de organizaţii judeţene.

PES activist Bistriţa este una dintre cele mai „tinere” organizaţii, al cărei preşedinte -coordonator local, ales prin vot, este Marius Bor(foto). Spre deosebire de celelalte structuri politice, rolul preşedintelui PES este unul de păstrare a dialogului şi de organizare, şi nu de autoritate sau conducere.

„Putem să pornim de la Bistriţa, o revoluţie a stângii, deoarece PSD este primul partid din punct de vedere al calităţii listei candidaţilor pentru Parlamentul European”, a declarat Radu Moldovan, preşedinte PSD B-N, prezent la eveniment.

PES activists Bistriţa şi-a propus să relanseze dezbaterile cu caracter european, să prezinte electoratului cât mai multe date despre candidaţii PE pe Regiunea Nord-Vest, Ioan Mircea Paşcu şi Adriana Doina Pană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5