Mark Zuckerberg, şeful Facebook, neagă că ar fi “reptilian care îşi schimbă forma”! De ce a răspuns unei asemenea întrebări “stupide” conspiraţioniste!?

În 2014, o ştire despre care am vorbit şi eu (Prim-ministrul Noii Zeelande, John Key, neagă vehement că ar fi un reptilian care îşi schimbă forma! Să-l credem?) făcea furori în întreaga lume. Premierul Noii-Zeelande, John Key, şi-a găsit timp să răspundă unei întrebări care ar părea stupidă la prima vedere: “Sunteţi un reptilian care îşi schimbă forma?” De ce a simţit nevoie premierul unui stat să comenteze o asemenea întrebare? Cine se scuză se acuză!?

Nu de puţine ori, elitele lumii au fost acuzate (în special de către conspiraţionistul David Icke) că nu sunt altceva decât nişte reptilieni care îşi schimbă forma. Adică, ele apar normale ca înfăţişare, dar, în anumite momente (când au emoţii puternice, când se enervează etc.) se pot da de gol, dezvăluindu-şi adevărata identitate.

Şi iată că, în afară de premierul Noii Zeelande, un alt membru al elitei globale, fondatorul Facebook, miliardarul Mark Zuckerberg, a simţit nevoie să precizeze că nici el nu este şi el un “reptilian”, în cadrul întrebărilor şi răspunsurilor “live” de pe Facebook.

Un utilizator l-a întrebat: “Mark, are the allegations true that you’re secretly a lizard?” (“Mark, sunt adevărate presupunerile că în secret tu eşti o şopârlă / reptilian?”).

În mod normal, şeful Facebook trebuia să ignore o asemenea întrebare “stupidă” (cum sunt consideraţi cei care se gândesc la aşa ceva). Dar, surprinzător, Mark chiar răspunde, destul de iritat: “I’m gonna, I’m gonna have to go with ‘no’ on that. I am not a lizard” (“Trebuie… trebuie să răspund cu “nu” la întrebarea asta. Nu sunt o şopârlă”).

De ce a simţit nevoia şeful Facebook să răspundă? Psihologic, mie mi se pare reacţia tipică a cuiva care are de ascuns ceva…

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5