Matematică… și nu numai. Felicitări, Denis Runcan!

prof. Nadia Urian

Elevul nostru, Denis Runcan de la Şcoala Gimnazială Uriu - structura Cristeştii Ciceului, obținând un punctaj foarte bun (27 din 28 de puncte) pe județ, la Olimpiada de matematică, reușește să dovedescă faptul că aceasta poate deveni pasiune, dacă se muncește cu drag și perseverență.

            Seriozitatea, implicarea, participarea lui, alături de ceilalți șase elevi ai clasei, la orice fel de activitate suplimentară (prof. Urian Nadia și Urian Cornel) și în cadrul grupei de Excelență de la Căian (prof. Retegan Mihaela și Tunde Șterța), au reușit să dovedească faptul că matematica este o împlinire și că poate deveni o direcție pentru  anii ce vor urma.

            Plăcerea de a rezolva exerciții și probleme s-a transformat într-o adevărată bucurie pentru întreaga grupă de elevi și nu numai. A devenit molipsitoare și antrenantă, constantă, chiar dacă această olimpiadă s-a încheiat.

            Suntem convinși ca micile diferențe în punctajele obținute și de ceilalți elevi participanți la etapele anterioare ale concursului se vor diminua, iar emoțiile vor dispărea pe viitor. Am fost atât de mândră de voi, în orice fel de activitate! Ați fost și artiști pe scenă, și matematicieni, și pictori, și soliști, și scriitori!

Felicitări, Denis, pentru întreaga muncă depusă cu seriozitate şi implicare! Mult succes! Felicitări tuturor, dragi elevi! Mulțumesc părinților voștri pentru implicare și sprijin! Vă doresc ca bucuria și entuziasmul muncii voastre să vă rămână mereu în suflet și de acolo să pornească oricând, ca în primii ani de școală!

Cu drag,

Doamna învățătoare

 

Comentarii

27/03/23 10:30
George Carp

Runcan Denis la ce școală învață? Nici măcar atât nu spuneți?

27/03/23 14:09
mihai

Excelent. felicitari :)

29/03/23 23:18
Daniela Forcoş

Felicitări din suflet copil minunat
Felicitări și doamnei Nadia Urian 👏🌈

29/03/23 23:19
Daniela Forcoş

Felicitări din suflet copil minunat
Felicitări și doamnei Nadia Urian
👏🌺

29/03/23 23:20
Daniela Forcoş

Felicitări din suflet copil minunat
Felicitări și doamnei Nadia Urian
👏🌺

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5