Mesaje de condoleanţe

† Inimi bune au incetat să mai bată, suflete nobile s-au ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere ne despărţim de bunii noştri colegi. Chipurile blânde şi căldura sufletească cu care ne-au înconjurat vor rămâne veşnic în amintirea noastră.

Dumnezeu să-i odihnească în pace !

Organizaţia PD-L Bistriţa - Năsăud

Preşedinte

Ioan Oltean

† Conducerea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud işi exprimă regretul pentru tragica dispariţie a celor care au fost: Ciprian Ilieş, Valentin Vlaşin, Călin Găzdac, Liliana Găzdac, Anamaria Cherecheş.

În aceste momente de cumplită încercare şi suferinţă pentru familiile şi apropiaţii celor atât de devreme plecaţi dintre noi , cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea care ne-a copleşit pe toţi.

Dumnezeu să-i odihnească în pace !

† Sufletele ne sunt împietrite de durere la aflarea tristei veşti, a tragicului accident suferit de colegii noştrii.

Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familia îndoliată a colegului nostru Ciprian Ilieş, membru în Biroul Permanent Municipal şi consilier local. Fără cuvinte şi cu multe lacrimi aducem un ultim omagiu atât lui Cipri cât şi celorlalţi colegi deveniţi îngeri în împărăţia lui Dumnezeu.

Dumnezeu să-i odihnească în pace !

Preşedinte Organizaţia Municipală Bistriţa a PD-L

Ioan Nelu Botiş

† Organizaţia Municipală de Tineret a Partidului Democrat Liberal Bistriţa împartaşeşte întristarea familiilor şi a cunoscuţilor pentru trecerea la Domnul a colegilor nostrii: Ciprian Ilieş, Valentin Vlaşin, Călin Găzdac, Liliana Găzdac, Anamaria Cherecheş. În speranţa învierii şi moştenirii vieţii veşnice, transmitem familiilor îndurerate şi tuturor apropiaţilor, în aceste momente grele, gândurile noastre de mângaiere şi îmbărbătare, rugându-L pe Bunul Dumnezeu să-i rânduiasca în ceata aleşilor Săi.

Veşnica pomenire lor!

Preşedinte OT PD-L Bistriţa

Ing.Ciprian CONSTANTINESCU

† În memoria celui ce a fost pentru mult timp colegul nostru, şi a rămas tot timpul prietenul nostru, Organizaţia de Tineret a PNL-BN transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor cunoştinţelor lui Ciprian Ilieş.

În aceste momente grele, în care noi toţi resimţim tragica despărţire de Ciprian, membrii şi prietenii din PNL-BN îi transmit un ultim mesaj:

“ Cipri, idealurile tale şi ale generaţiei noastre rămân de acum doar în sarcina noastră. Vom căuta să le împlinim ca şi cum ai fi alături de noi.”

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

† Organizatia judeteana PSD Bistrita-Nasaud deplange tragica disparitie dintre noi a celor cinci colegi implicati in gravul accident rutier de la Rupea. In numele tuturor colegilor mei transmit un mesaj de adanca tristete, condoleante si imbarbatare pentru familiile celor care i-au pierdut pe cei dragi si ne rugam pentru sanatatea celor care astazi se lupta cu moartea. Fie ca Bunul Dumnezeu sa aduca alinare familiilor indoliate si sa le dea putere sa treaca peste aceste momente.

Dumnezeu sa-I odihneasca in pace!

Presedinte

Emil Radu Moldovan

† Cu adâncă durere în suflet suntem alături de familiile îndoliate ale foştilor noştri colegi, ing. GĂZDAC LILIANA ELISABETA, ing. GĂZDAC CĂLIN TRAIAN şi ing. VLAŞIN VALENTIN, plecaţi înainte de vreme dintre noi.

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să le aşeze sufletul în rândul celor drepţi şi să le dea pacea veşnică.

Vor rămâne mereu vii în sufletele noastre.

Colectivul Primăriei oraşului Năsăud

† Suntem alături de familiile greu încercate prin trecerea în nefiinţă a celor care ne-au fost colegi şi prieteni, familia ingineri GĂZDAC LILIANA ELISABETA şi GĂZDAC CĂLIN TRAIAN - părinţi deosebiţi -, precum şi a ing. VLAŞIN VALENTIN - consilier local, nepreţuit tată şi bunic.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Înmormântarea, vineri - 23 octombrie - în Cimitirul Multiconfesional Năsăud.

Consiliul Local Năsăud

† Cu tristete am aflat de tragicul accident petrecut la Rupea si de trecerea la cele vesnice a celor cinci conjudeteni.Oameni fiind, transmitem condoleante familiilor greu incercate si-L rugam pe Hristos Domnul Vietii,sa-i aseze de-a dreapta slavei Sale,iar pe cei ramasi tristi si nemingaiati sa-i miluiasca si sa-i ajute cu darul Sau Cel Ceresc.Condoleante si colegilor din PD-L.In fata mortii nu suntem decit egali.Dumnezeu sa-i ierte!

pr.Ioan Aurel Rus-presedinte filiala PRM,Bistrita Nasaud

† Organizatia de tineret a Partidului Romania Mare deplinge moartea prematura a celui ce a fost Ciprian Iliesi.Suntem alaturi de familiile greu incercate si de colegii din PD-L.Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!

Prof.Ancuta Farcas-preesdinta OTRM,Bistrita-Nasaud

† Împietriţi de durere am aflat de cumplitul accident care a smuls dintre noi pe dragii noştri colegi şi prieteni, soţii - ing. GĂZDAC LILIANA ELISABETA şi ing. GĂZDAC CĂLIN TRAIAN - şi ing. VLAŞIN VALENTIN.

Suntem alături de familiile îndoliate. Fie ca bunul Dumnezeu să le aşeze sufletele între cei drepţi.

Nu-i vom uita niciodată!

Colegii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Năsăud

† Angajaţii Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă Bistriţa-Năsăud deplâng moartea prematură a fostei noastre colege LILIANA GĂZDAC şi a soţului ei, CĂLIN GĂZDAC.

Suntem profund îndureraţi de moartea tragică a tuturor victimelor din accidentul petrecut marţi dimineaţa la Rupea şi suntem alături de familiile îndurerate.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

† SINCERE CONDOLEANŢE FAMILIEI CELUI CARE A FOST VLAŞIN VALENTIN, DIN PARTEA FOŞTILOR COLEGI DE CLASĂ DE LA LICEU, DE ASEMENEA FAMILIILOR CELOR DECEDAŢI ÎN TRAGICUL ACCIDENT DE LA RUPEA.

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Comentarii

10/03/11 14:40

Impartaseste amintiri cu persoanele dragi care, din pacate, au disparut dintre noi. www.te-vom-iubi-mereu.org - Memoriale online.

15/02/11 16:09
nicutzu

Ma rog ca bunul Dumnezeu sa-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi şi să-i dea pacea veşnică celui care a fost ILIESU IVAN un bun coleg si prieten iar familiei sincere condoleante,sa treaca cu bine peste acest necaz.

02/03/10 11:20
C.Ana-Maria

Ma rog ca bunika mea care a trecut in nefiinta sa ajunga in Rai si Dumnezeu sa i ierte toate pacatele....PRICOP ELELA cea care a fost o bunica si o mama extraordinara a plecat acum dintre noi...nu te vom uita niciodata buni...te iubim

14/02/10 18:24
Liviu - Gaby Do...

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu sa-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi şi să-i dea pacea veşnică celui cea fost Romulus Pop iar familiei sincere condoleante,sa treaca cu bine peste acest necaz.
DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

23/10/09 15:11
geo

doamne mare poate fi tragedia asta:(:(:(:(
sa le fie tarana ushoara celor kre au plekat dintre noi sh putere familiilor mai ales lui caty ....k a ramas fara parinzti...sh pakat k ii un baiat d nota 20 kre merita tot

22/10/09 19:03
Dorina

Dumnezeu sa-i odihneasca !Am fost colega de facultate cu Lili si nici acum nu imi vine sa cred ca poate sa se intimple o asemenea nenorocire! Dumnezeu sa-i dea putere lui Catalin sa mearga mai departe!

21/10/09 22:29

E o mare durere pentru noi. Personal nu i-am cunoscut. Dar lacrimile soţiei, ale vecinilor şi prietenilor m-au întristat.
Să le fie ţărîna uşoară!

27/03/12 23:58
iulian alexandru

Dumnezeu a ales ca bunul meu prieten Alin Dutu sa urce la cer avea nevoe d un om bun asa cum a fost el.in veci vei ramane in mintea si inima mea.dumnezeu sa te odihneasca...

27/03/12 23:59
iulian alexandru

Dumnezeu a ales ca bunul meu prieten Alin Dutu sa urce la cer avea nevoe d un om bun asa cum a fost el.in veci vei ramane in mintea si inima mea.dumnezeu sa te odihneasca...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5