Militarii Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan” şi-au disputant podiumul în competiţiile sportive şi aplicativ-militare

În perioada 5-8 mai 2015, pe terenurile de instrucţie şi în poligoanele de tragere din garnizoanele Bistriţa şi Prundu – Bârgăului, s-au desfăşurat “Competiţiile sportive şi aplicativ militare de vară”, faza pe Brigada 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”, la care au participat loturile reprezentative din cadrul unităţilor subordonate. Militarii din loturile participante, băieţi şi fete, s-au  întrecut la două probe, și anume duel de foc și patrulă.

        „A fost o luptă acerbă cu secundele, cu ţintele din poligoane, traseul patrulelor nu a fost deloc uşor, iar la final, comisia de arbitraj a validat următorul clasament final. Locul I a revenit Batalionului  812 Infanterie “Bistriţa”; locul II - lotul  Batalionului 817 Artilerie “Petru Rareş”; locul III - lotul Batalionului 811 Infanterie “Dej”; locul IV -  Lotul Batalionului 814 Tancuri “Mihai Vodă” şi locul V - lotul Batalionului 405 Sprijin Logistic “Năsăud””, informează  Locotenent-colonel Florin Apăfăian.

         Festivitatea de închidere a competiţiei şi premierea loturilor sportive a avut loc astăzi, pe platoul Batalionului 817 Artilerie “Petru Rareş” din garnizoana Prundu  Bârgăului.

La ceremonia de înmânare a premiilor, în alocuţiunea rostită, colonelul Ioan –Marian Cristurean a felicitat militarii din loturile participante, subliniind că educaţia fizică constituie un element esenţial în pregătirea militarilor din Armata României şi chiar dacă nu toţi participanţii a urcat pe treptele podiumului de premiere, datorită eforturilor depuse, aceştia au fost cu toţii câştigători, deviza lor  fiind, “Ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă!”.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5