Minor accidentat mortal de către tren la Lunca Ilvei

Un copil de 15 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost surprins şi accidentat de tren, pe raza localităţii Lunca Ilvei.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Lunca Ilvei, a fost surprins în gabaritul căii ferate şi accidentat de către trenul Inter Regio, aparţinând C.F.R., care circula pe relaţia Timişoara-Iaşi. În urma impactului minorul a suferit vătămări corporale grave, aceste fiind resuscitat iniţial de către medicul din localitate, după care a fost preluat de către echipajul medical de urgenţă din cadrul U.P.U. Năsăud, care a continuat manevrele de resuscitare, însă în cele din urmă victima a decedat”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cadavrul minorului a fost transportat la Secţia Prosectură din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud, Postul de Poliţie T.F. Ilva Mică, în vederea stabilirii circumstanţelor de producere a accidentului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]