Mitropolitul Andrei, la Procesiunea de Florii din Bistriţa

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, va avea loc a doua ediție a Procesiunii de Florii, în sâmbăta de Florii, începând cu orele 18, la biserica cu hramul ”Sf Trei Ierarhi ” de pe strada A. Odobescu, unde Înaltpreasfințitul va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.
Procesiunea religioasă se va desfășura pe următorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ța Petru Rares, P-ța Unirii - Protopopiatul Ortodox, unde la biserica de la ”Corona”, se va oficia la orele 19 slujba Vecerniei.
Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Patimile și Învierea Sa din morți.
Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini.
Vă așteptăm cu mult drag la această manifestare religioasă!

Pr. Emanuel Vidican

Comentarii

20/04/16 10:05
Vizitator

Nu stie stanga ce face dreapta. Protopopiatul Ortodox Bistrița anunță pentru sâmbătă 23 aprilie a doua ediție a Procesiunii de Florii, cu participarea IPS Andrei Andreicuț, in vreme ce Primăria Bistrița organizează în week-endul 23-24 aprilie,tot de Florii, a XVI-a ediție a Maialului bistrițean maghiar, care include concerte si concursul de gătit gulaș la ceaun, in Postul Mare. Mai rau ca-n filmele cu prosti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5