Modalităţi eficiente de a ţine ţânţarii la distanţă

Utilizarea spray-urilor împotriva insectelor este una dintre cele mai eficiente modalităţi prin care poţi controla muşcăturile de ţânţari. Aceste insecte insuportabile sunt responsabile pentru mai multe afecţiuni şi boli ca malaria, febra şi stările de rău şi de greaţă. Este extrem de important de a preveni aceşti dăunători de a intra în locuinţele noastre şi în spaţiile în care trăim. De vreme ce insectele îşi depun de cele mai multe ori ouăle în apa stătută, este mai bine să nu avem aşa ceva nicăieri în casa noastră. Există mai multe tipuri de soluţii ce duc la protejarea noastră şi a familiilor noastre de aceşti ţânţari insuportabili.

 

            Protecţie din exterior

 

            Apă stătătoare din iazuri este de obicei un mediu nemaipomenit pentru aceste insecte ce ne pişca până la sânge. A popula iazurile sau sursele de apă stătătoare cu peşti şi cu alte vieţuitoare subacvatice este o variantă foarte bună de stopare a înmulţirii insectelor în cauză. Este mult mai adecvat şi chiar recomandat a se rămâne în casă în timpul perioadelor în care se îngână ziua cu noaptea deoarece atunci ţânţarii sunt cele mai întâlnite insecte dintre toate. Dacă totuşi se plănuieşte a se ieşi în exterior seara, este mai bine a purta haine cu mâneci lungi, pantaloni şi şosete.

 

            Protecţie din interior

 

            Protejarea împotriva ţânţarilor se poate face fie prin stoparea acestora de a intra în locuinţe, fie ucigându-i odată ce au pătruns deja în casele noastre. Toate magazinele sunt pline de produse şi de soluţii de controlat insectele care nu ne dau pace. Acestea pot fi de asemenea stopate de a mai intra în încăperile locuinţelor noastre prin instalarea unor plase împotriva insectelor pentru uşi şi ferestre. O plasă insecte rulou este cea mai eficientă cale de a te proteja mai ales dacă locuieşti într-o casă mai redusă ca dimensiuni.

 

            Pe lângă faptul că te poţi folosi de aceste plase de ţânţari pentru geamuri şi uşi, poţi de asemenea alege a instala nişte plase şi deasupra patului din dormitor. Aceste produse sunt foarte folositoare mai ales în cazul paturilor în care dorm copiii mici. Sistemele de îndepărtare a ţânţarilor constituite din plase rezistente dispun de mici spaţii libere care sunt suficient de potrivite încât să permită aerului să intre în locuinţă, şi totuşi fiind suficient de mici încât să  nu permită insectelor să pătrundă în interior.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5