Moş Nicolae i-a făcut fericiţi şi pe copiii cu dizabilităţi

O acţiune de suflet, pentru sufletul inocent al copiilor cu dizabilităţi, a fost desfăşurată de Fundaţia Inocenţi Bistriţa, în cadrul Galei „Moş Nicolae pentru copiii cu dizabiltăţi”, aflată la ediţia a XI-a, iar Sinagoga Bistriţa şi Restaurantul „Coroana de Aur” s-au dovedit neîncăpătoare pentru cei care au venit să susţină acest eveniment caritabil, necesar şi util acestor categorii de copii.
În prezenţa prietenilor dragi, a sponsorilor şi a reprezentanţilor instituţiilor publice au fost sărbătorite, cu multă afecţiune şi implicare, drepturile copiilor cu dizabilităţi, dar scopul final a fost de a face donaţii şi a strânge sumele de bani necesare desfăşurării programelor de terapie adaptate celor 90 de copii cu dizabilităţi, cuprinşi în programele Inocenţi din Bistriţa.
Gala a demarat cu un frumos şi elocvent moment artistic, desfăşurat pe scena din Sinagoga Bistriţa, susţinut de către copiii din programele Inocenţi Bistriţa, alături de voluntarii fundaţiei, unde copiii cu dizabilităţi s-au simţit fericiţi că sunt în atenţia publicului.
Momentul mult savurat şi aşteptat de publicul spectator a fost deosebitul concert caritabil susţinut de cunoscuta şi apreciata bistriţeancă Ada Milea care, împreună cu cei doi colegi, a încântat şi electrizat sala prin repertoriul şi stilul specific de interpretare, cu texte care au priză la public, mai ales la tineri, mama artistei, prezentă în sală, fiind mândră de evoluţia fiicei.
La Restaurantul „Coroana de Aur” a avut loc o tombolă şi o licitaţie pentru toţi cei pezenţi, care au achitat taxa de participare la Gala „Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi”, în valoare de 250 lei, unde suprizele oferite şi pregătite de echipa Fundaţiei Inocenţi Bistriţa s-au ţinut lanţ.
În scurtele intervenţii ale reprezentanţilor fundaţiei şi oficialităţilor s-a subliniat necesitatea protejării şi acordării de sprijin pentru aceste categorii de copii, pentru reintegrarea lor socială şi emoţională.
Sub deviza „Succesul nostru se măsoară în şansele la o viaţă mai bună oferită fiecărui copil!”, se face un apel pentru bebeluşul Alex, care are nevoie de ajutor ce poate fi oferit la Centrul de Intervenţie Timpurie al Fundaţiei Inocenţi Bistriţa, str. Toamnei, nr. 1A.
Este nevoie să fim alături şi împreună cu aceşti „îngeri” care suferă şi cărora le putem prelungi viaţa şi să-i facem fericiţi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5