Mr. Georgeta Căşvan, 10 ani în slujba Jandarmeriei Române

O fiinţă de o sensibilitate aparte, un caracter nobil şi de mare ţinută, un bun ofiţer şi jandarm în slujba IJJ B-N şi a Jandarmeriei Române, mr. Georgeta Căşvan a împlinit 10 ani de când se află în slujba şi la datorie faţă de cetăţenii comunităţii bistriţene şi judeţene.
Fiind un fost jurnalist apreciat, actualmente purtător de cuvânt al IJJ B-N, sensibila doamnă şi fostă colegă în mass-media, a fost felicitată şi gratulată de cdt. IJJ B-N, col. Florin Furnea, inspector şef, printr-o frumoasă şi semnificativă Diplomă de Merit, împreună cu un gingaş şi minunat buchet de flori, mulţumindu-i pentru prestaţia profesională a activităţii şi muncii depuse în cadrul IJJ B-N.
Vădit emoţionată, prin prezenţa colegilor din mass-media, de care şi-a amintit în calitate de buni prieteni şi colaboratori, mr. Georgeta Căşvan a mulţumit din suflet şi inimă conducerii IJJ B-N şi celor care o apreciază şi o iubesc, familia sa mare – Jandarmeria şi mass-media.
Dulcea felie de tort oferită, parcă din sufletul ei, la fel de dulce, i-a încântat şi îndulcit pe toţi cei prezenţi la eveniment.
La mulţi şi fericiţi ani – mr. Georgeta Căşvan, să rămâi mereu în slujba cetăţenilor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5